Köszöntjük az Orbán Cserépkályhabolt honlapján!

Cégünk 1991 óta foglalkozik cserépkályhák, csempekandallók tervezésével, értékesítésével. Kínálatunkban 5 kályhacsempe gyártó cég - Durrell Kft (Kerakomplex), MAT Kerámia Kft (www.matkeramia.hu), Pécsi Kerámiaüzem, Nádasd Kerámia, Zsolnay Porcelánmanufaktúra Rt - termékei szerepelnek.

A csempéken kívül a Rath Hungaria Kft. samott tégláit és tűzálló habarcsait, továbbá 6 gyártó üveges és hagyományos kályhaajtóit forgalmazzuk. Csempekandallók építéséhez kínáljuk a cseh Blanzek cég kandallóbetéteit, szellőzőrácsokat és egyéb segédanyagokat.

A honlapunkon és boltunkban található fényképek, tervek, mintacsempék és felépített cserépkályhák segítenek Önnek a leginkább tetsző modell kiválasztásában. Mi pedig szívesen segítünk Önnek azzal, hogy számítógépen megtervezzük az Önnek legmegfelelõbb egyedi méretű, formájú cserépkályhát vagy csempekandallót.

Kérdéseivel forduljon hozzánk boltunkban személyesen hétköznap 8-17 óra, szombaton 8-12 óra között, vagy telefonon, faxon (28/361-334), vagy e-mailben (info@orbankalyha.hu).

Mi már tudjuk, hogy milyen jó együtt élni egy mutatós és barátságos cserépkályhával! Kívánjuk, hogy Ön is minél előbb részese legyen ennek az élménynek!

Orbán Árpád