Welcome to the website of Orbán Tile stove shop!


Current news:

Szakmai nap az üzletünkben
2019.06.08.

Az üzletünkben megrendezett szakmai nap képekben. Most is kiderült, hogy mennyi mindent lehet és kell is tanulnunk ebben a szakmában is. Az elméletet majd tettek is követik a nyár folyamán: egy kéthéjú, külső légbevezetéses, automatikus égésvezérlésű kályhát építenek a bemutatótermünkben a képen nagyon figyelő, szuper okos, ügyes kályhás mesterek. Köszönjük Nagy András MACSOI elnökének és Szűcs Tamás RATH képviselőjének az előadásokat, a sok-sok kérdés türelmes megválaszolását.


 


 


Meghívó országos cserépkályha- és kandalló kiállításra
2019.02.13.


 


Légcsatorna
2019.01.19.

A kályhák tűzteréhez közvetlenül kell bevezetni az égéshez szükséges levegőt a jól szigetelt házakban. Kör és szögletes keresztmetszetű légcsatornák nagy választékban kaphatók az üzletünkben.


  


BLACK FRIDAY
2018.11.19.

Égésvezérlő automatikát 1 forintért vásárolhat 94.100,- helyett, ha a kályháját november 23-án rendeli meg! Az ajánlat csempegarnitúra és külső légbevezetéses kályhaajtó vagy csempegarnitúra, kályhaajtó és ökotűztér együttes megrendelése esetén érvényes.


Kibővült az üzletünk!
2018.10.19.

 


 


KÖRNYEZETBARÁT FATÜZELÉS NAPJA
2018.10.11.

OKTÓBER 19-ÉN Várjuk az üzletünkbe egy kis tüzeskedésre: befűtünk ökotűzteres kályhákba, sparherden főzünk teát és forralt bort, melegedhet elektromos fűtésű ülőpadkán, megfigyelheti az égésvezérlő autómatika működését. Ezen a napon a környezetbarát fatüzelés megismerésén kívül kipróbálhat egy elektromos családi autót a Nissan Gablini jóvoltából.


A tesztvezetés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.               Regisztrálni a következő honlapon lehet:


https://nissangablini.hu/2018/fatuzeles-napja


Házszám változás
2018.10.11.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a házak átszámozása miatt a címünk megváltozott: Rákóczi út 99. De a legtöbb navigációs rendszer még a régi házszámunkon találja meg az üzletünket (Rákóczi út 82/6.). Csak a címünk változott, az üzlet helyileg ugyanott maradt!


Tisztelt Vásárlóink!
2018.01.13.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. január 1-én az ÜRÖMI ÜZLETÜNKET BEZÁRTUK. Az ott dolgozó kolléganőnk, Németh Ildikó is várja Önöket  Őrbottyánban a bemutatótermünkben.


 


A KÖRNYEZETBARÁT FATÜZELÉS NAPJA OKTÓBER 20.
2017.10.19.

 


Szeretne többet megtudni, hogy a tüzelőt minél hatékonyabban, és minél kisebb környezetszennyezés árán hasznosíthassa? Vagy éppen az otthona melegét szolgáló új kályhája kiválasztása során a környezetbarát működést is szeretné szem előtt tartani?


 


VÁRJUK október 20-án A CSERÉPKÁLYHABOLTBAN EGY BESZÉLGETŐS DÉLUTÁNRA!


 Megmutatjuk, kipróbálhatja hogyan kell felülről begyújtani a kályhában


 Megnézheti működés közben az ökotűzteret és az égésvezérlő automatikát


 Nézze meg a kéményünkből kiáramló füstöt! Lehet úgy fűteni fával, hogy nem szennyezzük a levegőt!


 Megmérjük a fája nedvességét, hozzon magával egy hasábot!


 Megbeszéljük, miért fontos a kályha tűzterének és ajtajának karbantartása


 Kérdezzen bátran, ha úgy érzi, valami nincs rendben a kályhájával!


2017.06.13.

Kályhásmestereknek tartottunk az üzletünkben szakmai napot, aminek keretében a legmodernebb építőanyagokat, rendszereket ismerhették meg elméletben és a gyakorlatban is. Kandallók építéséhez kíváló GRENAISOL lapokat Zsófi János mutatta be. Az újdonságnak számító RATH BIOTŰZTÉR IV. generációjának működési elvét és összeépítését Szűcs Tamás ismertette. A bemutató kályhánkból már ismert ORTNER GOS elemekből álló ökotűzterét Kohán Károly építette fel újra egy modellen az érdeklődőkkel.


   


Kályhák, kandallók építésére keressék bizalommal a továbbképzésen részt vevő mestereket:


Balázs Róbert, Balázs Sándor, Bordás Gergely, Bordás Péter, Guba József, Lengyel Gábor, Motyovszki Ferenc, Puszta Károly, Rászoska János, Rászoska Szabolcs, Rendi János, Zeller József


2017.05.19.

Kedves Vásárlóink! Az őrbottyáni és ürömi üzletünkben megkezdtük a GRENAISOL kandalló burkoló táblák forgalmazását. Egészségre ártalmatlan, könnyen, gyorsan építhető csavarozással és ragasztással, vakolható.A 610x1000x30 mm-es tábla készletről, azonnal megvásárolható 7208,- forint/ db áron.

  

2017.03.13.

Szakmai napot tartottunk az őrbottyáni üzletünkben március 10-én. A program során Kiss László a külső légbevezetéses ajtók beépítését, légcsatornára kötését, Orbán Árpád a Tatarek égésvezérlő automatika beépítését, programozását, üzemeltetését mutatta be. A jelentkezők nagy száma is jelzi, hogy milyen fontosnak érzik a mesterek, hogy lépést tartsanak a modern építészet, kályhaépítés követelményeivel. Délelőtt és délután, két csoportban rendeztük a találkozót, így a kötetlen beszélgetés során a tapasztalatok megbeszélésére is volt lehetőség.


A továbbképzésen részt vevő kályhás mesterek:


Béldeki János, Benke Zsombor, Bencze Péter, Bóta Sándor, Guba József, Győrbíró Márton, Herczeg Zoltán, Honti László, Jakab Szabolcs, Karádi László, Kecskés Zoltán, Motyovszki ferenc, Németh Attila, Németh Ildikó, Rendi János, Rinyu Roland, Rászoska János, Rászoska Szabolcs, Zeller József


  


2016.12.24.


Végre-végre teljes pompájában a bemutatótermünk új kályhája!
2016.12.03.

Egyre többen választják a szép külső mellett a jó működést garantáló, korszerű belső kialakítást ökotűztérrel, kültérről bevezetett égéslevegővel és azt vezérlő automatikával. Az üzletünkben felépítettünk egy üzemelő cserépkályhát ezzel a legkorszerűbb technikával: külső légbevezetés Tatarek vezérlővel, dupla üveges külső légbevezetéses Kisskandalló ajtó, Ortner ökotűztér, Rath samott, Költő csempe burkolat. Minden várakozásunkat felülmúlja a működése: fantasztikus a hőtartása, mindig gyönyörű tiszta az üvege és tűztere, kellemesen meleg a padkája, megbízhatóan működik az automatika. Ha jó fűtést szeretne, ezt a rendszert válassza! 


 


  


 


Folytatódik a bemutatókályha építése
2016.09.23.

2016. szeptember 28-án a füstjárat és a csempeburkolat építésével folytatódik a kályhánk építése az őrbottyáni bemutatótermünkben. 


Ilyen lesz! Új bebutató kályha épül az őrbottyáni üzletünkben
2016.08.22.

A kályha tűztere ORTNER GOS idomokból épült, ami a legjobb tüzeléstechnikai paraméterekkel rendelkezik és megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is.


Az égéshez szükséges levegőt kültérről engedjük be választhatóan vagy a  tűztéren, vagy a kályhaajtón keresztül. Ennek a szabályozását Tatarek automatika végzi. Így összehasonlítható lesz a két rendszer, több helyen folyamatosan mérhető a füst hőmérseklete.A  dupla üveges kályhaajtó biztonságos működést eredményez, egyszerű a csatlakoztatása a légbevezető rendszerre, a választható fekete vagy inox keretével tökéletesen illik a minimál stílushoz. 


Kerti konyhákhoz platnik egyedi méretben és formában is rendelhetők
2016.05.13.

  


Kemenceajtók nagy választékban!
2016.05.12.

     Ortner továbbképzés
2016.03.23.

Szakmai napot tartottunk tegnap az üzletünkben, amelyen az osztrák ORTNER cég kályhaépítő anyagait és ökotűzterét ismerhették meg a mesterek. Azért tartjuk fontosnak az ehhez hasonló továbbképzéseket, mert a kályhásoknak is lépést kell tartaniuk a modern házépítés követelményeivel. A jól szigetelt, kis energiaigényű házakba is hasznos kiegészítőfűtés a cserépkályha, ha azt megfelelően méretezik és korszerűen építik. Üzletünkben ehhez is segítséget kapnak a megrendelők és a mesterek is.Zsolnay kályha épült az üzletünkben!
2016.03.23.

A klasszikus stílust kedvelők választását szeretnénk megkönnyíteni azzal, hogy felépítettünk egy gyönyörű Zsolnay kályhát az üzletünkben. A világos bézs színű csempék csillogását kiemeli a párkányok aranyozása. 


  


Elkészült az új kályha!
2016.02.04.

Az őrbottyáni bemutató termünkben felépült egy új kályha Vilmos csempéből. Régies hangulat, magas minőségben, igényes kivitelezéssel.Hasonló formájú kályhák nagy szín és minta választékban rendelhetők!Kedves Vásárlóink!
2016.01.07.

Nagy izgalommal tudatjuk, hogy 2016. január 8-án egy bemutató kályhánk lebontásra kerül és egy másik gyönyörűt építünk fel helyette.


Szeretettel várjuk az érdeklődőket!


2015.12.23.


GIGANT KÁLYHACSEMPE AKCIÓ
2015.07.07.

 


30 % engedmény! Lenyűgöző elegancia, jövőbe mutató design! A GIGANT csempéből varázslatos lebegő ülőpadkát lehet kialakítani, valamint kandallóbetétek burkolására és kettős héjazatú kályhák építésére ajánljuk. Német technológiával gyártott, tökéletes minőségű termék. A GIGANT kandallócsempék AKCIÓS ÁRON vásárolhatók üzletünkben 2015. július 1- december 31-ig. Az engedmény mértéke 30 %, tehát egy csempe bruttó lakossági ára 75.000,- Ft helyett 52.500,- Ft


  


KÉSZLETRŐL KÍNÁLJUK!
2015.05.09.

Vásároljon állandó, nagy raktárkészletünkből: kályhaajtók, samottok és tűzálló anyagok azonnal kaphatók. A HONLAPUNKON SZEREPLŐ ÁRAK AKTUÁLISAK - függetlenül az árlista kiadási dátumától.


 Régi cserépkályhák átépítéséhez szintén raktárkészletről kínálunk párkányokat, síkcsempéket, tisztító dugókat és füstcsöveket 40,60,80 cm-es hosszban.


KERTI KONYHÁT, KEMENCÉT ÉPÍT?
2015.04.15.

Kemencék és kerti konyhák építéséhez ajánlunk tűzálló és hőálló téglákat, vakolatokat, ragasztókat, szigetelő anyagokat, kenyérsütőlapot, öntvény és lemez ajtókat, platnit, grillrácsot, kemencehőmérőt, tisztítókészleteket, sütőlapátot.


Nagy raktárkészletünkből azonnal vásárolhat!


    


KÍVÜL-BELÜL A LEGMODERNEBB!
2015.03.24.
Ennek a cserépkályhának nem csak a külseje modern, hanem a belső kialakítása is: az égéshez szükséges levegőt kültérből, légcsatornán keresztül vezetik egyenesen a tűztér alá. Ez lehetővé teszi, hogy zárva legyen az ajtó égés közben, nincs balesetveszély és az oxigén sem fogyhat el a lakótérből. A beáramló levegő mennyiségét egy automatika vezérli, aminek a kezelő panelje a kályha mellett, a falon látható. Ez biztosítja azt, hogy a kályha mindig a leggazdaságosabban működjön. A fa leégését követően légmentesen lezár. Tehát csak a tűzifa berakása és a tűzgyújtás a mi dolgunk, a többit teljesen biztonságosan az automatika vezérli. A lyukakkal ellátott biotűztéren keresztül jut a tűztérbe a levegő, ami magasabb égési hőmérsékletet eredményez, a fából felszabaduló gázok nagyobb százaléka ég el, vagyis gazdaságosabb és környezetkímélő lesz a fűtés.

Részletekről érdeklődjön az üzletünkben!

 


Szakmai nap
2015.03.19.

 


2015. március 13-án pénteken szakmai napot tartottunk az őrbottyáni üzletünkben. 20 kályhás mester hallgatott előadásokat a Cserépkályhás Ipartestület vezetőitől a szakmánkat érintő legújabb kérdésekről az öko-tűzterekkel és külső égéslevegő bevezetéssel kapcsolatban.


A magasan képzett mesterek szaktudása  a garancia arra, hogy Önnek a legmodernebb és legjobban működő cserépkályha épül az otthonában.


24 éve szívügyünk a kályhás szakma fejlődése :) !


Újdonság
2015.02.26.

Itt a Nádasd Kerámia legújabb családtagja: szellőzőcsempe tulipános mintával. Áttört formájában kandallók burkolatába építhető, de ha a lyukak mögé betétet ragasztanak a kályha párkányának a színéből, gyönyörű dísze lesz a cserépkályhának! 


A Nádasd Kerámia mind a hat színében rendelhető, a képen 506. fényesbézs színben látható.REKLÁMFILM
2015.02.18.

https://www.youtube.com/watch?v=P3BTEw4MSbM


Cégünk kezdeményezésére A Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete szervezésében sok-sok mester összefogásával készült ez a rövid és a fenn látható hosszú reklámfilm. Szeretnénk ezekkel népszerűsíteni a fatüzelést, bemutatni a cserépkályhák és kandallók előnyeit, eloszlatni a tévhiteket. Ha további kérdései vannak vagy kedvet kapott kályha építésére, keresse a filmben felsorolt mestereket.


 


Dupla üvegezésű kályhaajtó
2015.02.12.

Exkluzív kályhát szeretne? Ez az ajtó egyedülálló a hazai piacon! Dupla Robax üvegezés fekete szitázással, feket vagy acél süllyesztőkeret a mélység állításához, ergonómikus hűtött acélfogantyú. Már kapható!Újdonság!
2015.02.11.

Már kapható az üzletünkben!
Cserépkályhák égéslevegőjének kültérről történő bejuttatásához légbevezető szelep szilikon tömítéssel, kézi működtetésű, 125 vagy 150 mm átmérővel.BUÉK!
2014.12.31.

Szép és jó cserépkályhák tűzének pattogása mellett meghitt nyugalom, gyógyító odabújás, boldog órák várnak. Köszönjük, hogy sokaknak ilyen gyönyörűségeket alkothattunk szerte a világban! 
Boldog új évet kívánunk!Érdekességek 2014-ből
2015.01.27.

 :) AUSZTRÁLIÁBA, pontosabban TASMÁNIÁBA szállítottuk ennek a cserépkályhának a komplett anyagát: csempét, ajtót, samottot... egészen a szakkönyvig bezárólag, mert a tulajdonos saját maga építette fel. Gyönyörű lett és ahogy az első fűtési szezon elteltével írja nagyon jól működik: 


My stove worked very well over winter. Much better than expected. One firing each day, of 12 to 15 kg of fuel. Very efficient, and wonderful radiant heat.


Kind regards, Mick. :) Volt, aki REPÜLŐVEL jött az üzletünkbe vásárolni, MERT SÜRGŐSEN KELLETT A KÁLYHAAJTÓ!:) Láttunk már havat MADRIDBAN, de valahogy mégsem hittük, hogy ott is építenek cserépkályhát, ráadásul platnival!


Igaz már rég kész a legutóbbi müvem, bár még körülötte a fal nincs   begyógyítva. Köszönöm az elismerö sorokat, a tulajdonosoknak nemhogy tetszik de   egyenesen nem találtak szavakat föleg amikor már a tüz is égett benne   és közben magyaráztam a müködést meg egyéb tudnivalókat... :) 


  


Boldog Karácsonyt kívánunk!
2014.12.24.


KÉRDÉSEI VANNAK A CSERÉPKÁLYHA HELYES HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN?
2014.11.21.

Vevőinktől mostanában nagyon sok kérdést kapunk a cserépkályha fűtésével kapcsolatban: 


- Mitől füstöl vissza a kályha begyújtáskor?


- Miért kell száraz tűzifát használni?


- Gazdaságosan fűtök vagy pazarlom a fát?


- Helytelen tüzeléssel tönkre lehet tenni a cserépkályhát?


Ha érdeklik a válaszok, kövesse figyelemmel az üzletünk Facebook oldalát.


Önnek is vannak kérdései? Írjon, szívesen válaszolunk!


Egy vásárlónk bejegyzése:


Vida Sándor Az Orbán Cserépkályhabolt Az mellett hogy szép alkotásokat mutat be,- tanácsaival sokat segít a biztonságos üzemeltetésben is. Gratulálok az üzletmenethez!


KÁLYHAMÉRETEZÉS
2014.11.12.

Az új cserépkályhák beüzemelésével kapcsolatos hatósági eljárásokhoz szüksége lehet Kályhaméretezési Tanúsítványra (MSZ EN 15544. számú Magyar Szabvány előírásai alapján).


Cégünk a nálunk vásárolt cserépkályhákhoz ingyenesen elkészíti a MACSOI (Magyarországi Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestülete) programjával a hivatalos tanúsítványt.


NEM KELL VÁRNIA AZ ÉPÍTŐANYAGRA!
2015.05.09.

Vásároljon állandó, nagy raktárkészletünkből: kályhaajtók, samottok és tűzálló anyagok azonnal kaphatók. A HONLAPUNKON SZEREPLŐ ÁRAK AKTUÁLISAK - függetlenül az árlista kiadási dátumától.


Régi cserépkályhák átépítéséhez szintén raktárkészletről kínálunk párkányokat, síkcsempéket, tisztító dugókat és füstcsöveket 40,60,80 cm-es hosszban.


CSOMAGKÜLDÉS
2015.05.11.

Házhoz küldjük Önnek a honlapunkról kiválasztott árut, csak írjon egy e-mailt nekünk!


Utánvétes fizetéssel egy maximum 20 kilogrammos csomag szállítási díja 2900,- forint.


Vásároljon gyorsan és kényelmesen!


Átépíti a kályháját?
2014.08.27.

Ha pót csempékre lenne szüksége a kályhájának átépítéséhez, megnagyobbításához, de már nem tudja beszerezni az eredeti termékeket, a Nádasd Kerámia minta nélküli termékeit ajánljuk 6 színben. A sarok elemekből szögletesben  0,5x0,5 és 1x0,5 csempe méretű, ívesben 0,5x0,5 csempe méretű rendelhető.ÚJ KEMENCE AJTÓ
2014.08.02.

ÖNTÖTTVAS, KÉT SZÁRNYÚ SZIGETELT KEMENCE AJTÓ


BG 28    külső mérete:  58x50 cm    ára: 39.000,- forintTÉGLAKÁLYHA HELYETT
2014.06.17.

CSAK 250.000,- forint a csempeanyaga ennek kályhának I. osztályú, magyar, Nádasd Kerámia csempéből. NEM ÉRDEMES TÉGLAKÁLYHÁT RAKATNIA! Garantáltan jobb hőleadás és sokkal hosszabb élettartam! 6 színben, különböző díszítésekkel is rendelhető!
 

kÜLSŐ LEVEGŐRE KÖTHETŐ KÁLYHAAJTÓ
2014.06.16.

Ez az új kályhaajtó minden igényt kielégít:1:)  külső levegőre köthető, így automatikával szabályozható az égés 2:) a kereten keresztül engedi be a levegőt, tehát nem kormozódik az üveg  3:) dupla üvegezésű, vagyis biztonságosan megérinthető 4:) inox és fekete kerettel is rendelhető, amilyen illik a kályhájához  5:) állítható a láb magassága a tűztér kialakításától függően  6:) két méret közül választhat 400 x 385 mm és 400 x 600 mm !!  ÉS MÁR KAPHATÓ AZ ÜZLETÜNKBEN:):)


      


CSERÉPKÁLYHÁS ÚJSÁG
2014.09.25.
 

Megjelent és az üzleteinkben már kapható a Cserépkályhás Újság 2014./augusztus száma:

 

   - az égési levegő ellátásról

   - a kátrányosodásról

   - központi fűtés kályhás szemszögből

   -  10 éves a MACSOI!

 

 

       és még sok érdekes cikk, információ!

Díszíts!
2014.05.15.

Kemencék és vakolt kályhák díszítésére ajánljuk a következő elemeket: tűzvirágos dugó, liliom közepe, címer, tányéros közepe.


A Durrell kft minden színében rendelhetők!


       


ÚJ KÉPEK
2014.05.12.

Rengeteg új képet és látványtervet töltöttünk fel honlapunkra a legutóbbi munkáinkból. Ha a klasszikus eleganciát kedveli, a ZSOLNAY csempékből épült kályhákat ajánljuk a figyelmébe. Ha a legmodernebb stílusban keres különleges minőséget, nézze meg a GIGANT csempéket


Fűts okosan!
2014.04.25.

Ha tanácstalan, hogy milyen fűtő berendezést használjon, illetve hogyan használja a kályháját, nézze meg a VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM  Fűts okosan honlapját: futsokosan.kormany.hu 


KÜLSŐLEVEGŐ BEVEZETÉS AUTOMATIZÁLÁSA CSERÉPKÁLYHÁBAN - TATAREK ÉGÉSVEZÉRLŐVEL
2016.09.23.

- Ha Önnek jól szigetelt, szellőző rendszerekkel felszerelt háza van, ajánlatos az égési levegőt kívülről bevezetni a cserépkályhája tűzterébe....


- Ha nem tartja biztonságosnak, hogy a tűztér ajtaja nyitva legyen, amíg ég a tűz a kályhában...


- Ha a cserépkályha begyújtása után nem szeretne többet foglalkozni a levegő szabályozásával...


- Ha a lehető leggazdaságosabban szeretné elégetni a fát...


- Ha nincs ideje rá, hogy a fa leégése után lezárja a kályhát...


AKKOR bízza ezt mind az automatikus levegő szabályozóra!


A kimenő füstgáz hőmérsékletét mérve, az előre beprogramozott adatoknak megfelelően változtatja a tűztérbe beáramló levegő mennyiségét.


Ha a fa leégett, automatikusan elzárja a légbeáramlást. Áramszünet esetén is biztonságos! 


További részletekről érdeklődjön az üzletünkben! 


KENDERVIRÁG
2014.03.31.

Új elemekkel gazdagodott a Nádasd Kerámia csempe család!


Sima csempékből készült minimál stílusú kályhák díszítéséhez kendervirág mintát ajánlunk!A kendervirág minta rendelhető egyszínűben ( a Nádasd Kerámia mind a hat színében), vagy


selyem bézs alapon fényes mázzal kitöltve.


Kiállítás
2014.03.31.

A Magyarországi Cserépkályhások és Kandallóépítők Országos Ipartestülete által szervezett szakmai találkozón és kiállításon mutattuk be a mestereknek a GIGANT csempecsaládot. 


Az óriási méretű csempék minősége, színskálája és ára is sikert aratott a szakemberek körében.


                                                       


GIGANT KANDALLÓCSEMPE
2014.04.01.

Új termék az üzletünkben:  GIGANT KANDALLÓCSEMPE


A Magyarországon kapható legnagyobb méretű kandallócsempe, exkluzív minőségben.


Minimal stílusú kandallók és dupla héjú kályhák építéséhez ajánljuk, ha igazán különlegeset szeretne!


Ez a minőség a szakembereket is meglepi. Nézze meg üzletünkben!


www.gigantcsempe.hu


BONTOTT SAMOTT TÉGLA
2014.03.31.

Újra kapható bontott samott tégla az őrbottyáni és a zalaegerszegi üzleteinkben. Mérete: 125x250x6,5 cm Ára: 350,- forint Amíg a készlet tart!


JÓL TUDOK FŰTENI?
2013.11.19.
Naponta új témákról olvashat a FACEBOOKON!

Ismertető a tűzifákról, a fűtési technikákról, tanácsok, amikkel elkerülhetjük a súlyos következményekkel járó hibákat és csak kellemes élményt nyújt a cserépkályha.
Ha kérdése van, írja meg, szívesen válaszolunk!
Ha tetszenek az írásaink, ossza meg ismerőseivel!

VELÜNK ÖRÖM A FŰTÉS!

ÚJ FORMÁK A NÁDASD KERÁMIÁNÁL
2014.03.31.

Új elemekkel gazdagodott a Nádasd Kerámia csempe család! Már rendelhető 135°-os kapu mintás sarok, kapus dekor csempe szarvasbika mintával, szellőző csempék láng és oszlopos mintával. Sima csempékből készült minimál stílusú kályhák díszítéséhez kendervirág mintát és hullám mintát ajánlunk!


20 ÉVES TAPASZTALATTAL AZ ORSZÁG ELSŐ ÉS LEGNAGYOBB CSERÉPKÁLYHA BOLTJA
2013.05.07.
Várjuk üzletünkben, ha ALTERNATÍV FŰTÉSI megoldást keres:

- EGYEDI, gyönyörű kályhát szeretne,akár kézzel festett csempékkel, ami a lakás dísze lesz?

- KLASSZIKUS berendezéséhez régies, "kastély-kályhát" szeretne,esetleg aranyozott Zsolnay csempékből?

- a legmodernebb, MINIMÁL stílust kedveli, de lehet különlegesen dekorált vagy Swarovski kristállyal díszített?

- OLCSÓ, de megbízható minőségű csempéből épült kályhára van szüksége?

- TÖBB SZOBÁT fűtene egy kályhával?

- gazdaságos és környezet kímélő legyen? BIOTŰZTÉR!

- SÜTNI vagy FŐZNI is takarékosan "egy füst alatt" szeretne?

- KANDALLÓ lenne Önnek a legjobb megoldás?

- a KÖZPONTI FŰTÉSRE köthető vízteres kandalló érdekli?

SZAKTANÁCCSAL, TERVEZÉSSEL SEGÍTÜNK ÖNNEK A LEGJOBB MEGOLDÁS KIVÁLASZTÁSÁBAN!

KÉSZLETRŐL AZONNAL VÁSÁROLHAT
2013.05.07.
Vásároljon állandó, nagy raktárkészletünkből: kályhaajtók, samottok és tűzálló anyagok azonnal kaphatók. A HONLAPUNKON SZEREPLŐ ÁRAK AKTUÁLISAK - függetlenül az árlista kiadási dátumától.

Látványterv videók
2011.01.23.
Az alábbiakban látható néhány számítógépes látványtervről készült rövid videó: